Mediteranski sajam u Dubrovniku

Mediteranski sajam u Dubrovniku 03.04.2014.

U okviru projekta “SMEs without borders” 25 članova mreže Ljekovitog i aromatičnog bilja Sisačko moslavačke županije i AgroMAP Network (BiH) sudjelovali su na 11. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji se održao u Dubrovniku od 27.-30. ožujka 2014.

dubrovnik

Opširnije…

Mediteranski sajam u Dubrovniku

U okviru projekta “SMEs without borders” – “MSP bez granica”
financiranim u okviru EU IPA prekograničnog programa Hrvatska-Bosna i Hercegovina 2007-2013, 25 članova mreže Ljekovitog i aromatičnog bilja Sisačko-moslavačke županije i AgroMAP Network (BiH) sudjelovali su na 11. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji se održao u Dubrovniku u vremenu 27.-30.03.2014.

dubrovnik 2

Na sajmu je sudjelovalo više od 200 izlagača iz Hrvatske, BiH, Crne Gore i Italije. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

dubrovnik 3

Osim prodajnog dijela u kojem su se nudili izvorni hrvatski prehrambeni proizvodi poput kulena, šunke, pršuta, sireva, maslinovog ulja, vina te ljekovitog bilja, na Mediteranskom su sajmu tijekom tri dana organizirana brojna predavanja o ekološkoj proizvodnji, poljoprivredi, poduzetništvu te mogućnosti financiranja kroz EU fondove.