Sprečavanje sukoba interesa

Sprečavanje sukoba interesa 02.10.2014.

Radi prijave zamjenika načelnice Milana Živkovića na natječaj “Energetska učinkovitost obiteljskih kuća” načelnica općine Majur Klementina Karanović zatražila je mišljenje Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. Izjavu zamjenika načelnika te mišljenje Povjerenstva pročitajte u nastavku.

obavijest

Opširnije

SPREČAVANJE SUKOBA INTERESA

Prema mišljenju Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Milan Živković kao vlasnik nekretnine ima pravo podnijeti zahtjev za stjecanje prava na financiranje iz programa energetske obnove obiteljskih kuća na području Općine Majur.

Također je navedeno kako bi radi zaštite transparentnosti vijest o njegovoj prijavi pravovremeno trebalo objaviti na službenim stranicama Općine Majur.

Zamjenik načelnice Milan Živković ne smije sudjelovati u daljnim radnjama koje provodi Općina Majur u svezi s navedenim programom.

Ukoliko raspoloživa sredstva za zajedničko financiranje programa energetske obnove obiteljskih kuća na području Općine Majur nisu dostatna za sve sudionike u natječaju zamjenik načelnice se treba izuzeti od stjecanja prava na financiranje u korist drugih sudionika.

Izjavu zamjenika načelnika pročitajte OVDJE miso 1

Mišljenje povjerenstva pročitajte OVDJE miso 2