S IZVOĐAČIMA POTPISANI UGOVORA ZA OBNOVU I OPREMANJE DVD-A I STARE ŠKOLE U MAJURU

U četvrtak, 24. siječnja 2019. godine, u Majuru potpisani su ugovori za rekonstrukciju i opremanje zgrade Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Majuru i zgrade stare škole u Majuru, budući Kulturni centar.
Ugovore ispred DVD-a Majur potpisao je predsjednik Zdravko Bobetko za radove na rekonstrukciji i dogradnji zgrade DVD-a Majur s direktorom firme Venka gradanja d.o.o., ugovor je vrijedan 6.115.226,27 kuna, a za opremanje s direktorom firme Novi Ambijent d.o.o. Nenadom Marinovićem u iznosu od 535.110,00 kuna.
Ugovore za obnovu stare škole, Kulturni centar, ispred Općine Majur potpisala je općinska načelnica Klementina Karanovića za rekonstrukciju zgrade s direktorom firme Dubravac d.o.o. Josipom Dubravac u iznosu od 1.885.182,80 kuna, a za opremanje s direktorom firme Novi ambijent d.o.o. Nenadom Marinovićem u iznosu od 381.600,00 kuna.
Potpisivanju su prisustvovanje župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić, saborski zastupnik Stipo Šapin, predsjednik Vatrogasne zajednice SMŽ Mijo Brlečić, vijećnici Općine Majur i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Majur.

Sredstva su osigurana u punom iznosu iz Mjere 7.4.1. ruralnog razvoja, iz sredstava Europske unije.