Obavijest o izuzimanju iz postupka provedbe Oglasa za zapošljavanje u sklopu projekta “Zaželi i one su tu”

Ovim putem objavljuje se obavijest o izuzimanju iz postupka provedbe Oglasa za zapošljavanje u sklopu projekta “Zaželi i one su tu” općinske načelnice Općine Majur Klementine Karanović.

Općina Majur je dana 28. prosinca 2022. godine potpisala ugovor za financiranje projekta “Zaželi i one su tu” u sklopu programa Zaželi-program zapošljavanja žena koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda. U sklopu projekta predviđeno je zapošljavanje 12 žena s ciljem pružanja pomoći starijim osobama na području Općine Majur.

Dana 3. siječnja 2023. godine Općina Majur je objavila je Oglas za prijam u radni odnos, na određeno vrijeme, 12 izvršiteljica, na radno mjesto Radnica za pružanje usluge potpore i podrške starijim osobama.

Povjerenstvo za provedbu Oglasa otvorilo je pristigle prijave i od 12 zaprimljenih prijava sve imaju potpunu dokumentaciju te se upućuju u daljnji postupak.

Jedna od pristiglih prijava za posao je i prijava od sestre, općinske načelnice Općine Majur, Klementine Karanović. Kako bi otklonila bilo kakvu mogućnost sukoba interesa Klementina Karanović uputila je Zahtjev za davanje mišljenja Povjerenstvu za odlučivanju o sukoba interesa.

S ciljem zaštite vjerodostojnosti i očuvanja povjerenja građana u tijela javne vlasti kao i otklanjanje svake sumnje da svoju dužnosti, općinske načelnice Općine Majur koristi za probitak povezane osobe, izuzela se od bilo kakvog oblika sudjelovanja u provedbi postupka zapošljavanja u navedenom postupku.

Odluka o izuzimanju Klementina Karanović