IZDAVANJE PROPUSNICA

Zahtjev za izdavanje propusnica molimo preuzmite OVDJE
Preuzmite je kao dokument te ispunite i spremite upisane podatke, zatim ga pošaljite na mail: opcina-majur@sk.htnet.hr (u ovom slučaju nije ga potrebno potpisati).

Ako postupite ovako i ako je zahtjev opravdan, dobit ćete nazad na Vaš mail propusnicu koju možete držati na mobitelu te je tako pokazati policiji i nije je potrebno imati isprintanu. Ovo je najbolje rješenje jer nema kontakata i gužve u Općini.

Ako ne možete poslati mailom, onda ispunjeni obrazac ispunite, isprintajte, potpišite i donesite u općinu te će Vam biti izdana propusnica ako je zahtjev opravdan.

Treći način je da unaprijed nazovete na telefon 044/859-092 i ostavite tražene podatke, te dođete osobno po propusnicu .

Propusnice se izdaju od 07.00 do 15.00 sati radnim danom u Općini Majur. Općinu zaključavamo te je potrebno nazvati na broj 044/859-092 ili pokucati na prozor.

Propusnice su potrebne samo kada se izlazi s područja Općine .
Napominjemo ponovno da će se propusnice izdavati samo u opravdanim slučajevima: (vitalni obiteljski razlog, poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština).

Pridržavajmo se zadanih mjera i ostanimo zdravi!

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE MAJUR